BabyKitty -> RE: Decemberski sončki 2010 (22.2.2011 18:33:40)
|
Mjavmjav jaz sem mnenja, da otrok ful pridobiva če se igraš z njim, če počivaš z njim, če ve da si mu na voljo in da je varen... opažam, da je vse lažje in da zelo hitro napreduje, če si zraven... hišna opravila bodo počakala... dojenčki bodo pa zrastli [sm=smiley36.gif] in bomo kar naenkrat tečne mtke [sm=smiley36.gif] glede časa pa... jaz sem si vedno želela imeti zelo zgodaj otročka, ravno zato, da imaš potem ene 2 "edinčka" torej da se lahko obema posvečaš, ne da bi se eden počutil zapostavljenega in zamenjanega za novega otročka[sm=smiley36.gif] tako sem se jaz počutila v otroštvu kot prvi otrok, ko je prišla moja sestrica... in moram rečt, da še vedno ni minilo [sm=smiley36.gif] ona je bila vedno pridna mala punčka, jaz pa vedno "tavelka", ki lahko pospravlja za malo bogo punčko, ki ji more kuhati, ki jo mora zaščititi, pa nima veze, da je že v srednji šoli [sm=smiley36.gif]... Če bi mi dal pa en zagotovilo, da bo tudi naslednji tako priden kot je moj mali, potem jih mam pa lahko tudi deset_ zapovrstjo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|