Morfologija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica



Sporočilo


marjetka1975 -> Morfologija (7.1.2011 9:30:45)

Pozdravljene!

Zanima me. če je katera med vami imela morfologijo v Lj porodnišnici pri dr. Trojner? Omenjene zdravnice žal ne poznam, ker ni moja osebna ginekologinja in me zanima mnenje vseh tistih, ki jo poznate. Poleg tega me zanima, če veste kdo poleg omenjene zdravnice še dela morfologijo v Lj porodnišnici pa da je ok in da si vzame čas.

Hvala in lep pozdrav,

Marjeta




anci banci -> RE: Morfologija (12.1.2011 10:14:01)

dr.Trojnerjeva je vodila mojo prvo nosečnost in sedaj vodi tudi drugo in sem z njo več kot zadovoljna, razumna ginekologinja, da se z njo pogovoriti in samo njej se lahko zahvalaim, da so mi odkrili hudo sladkorno, ker kljub temu, da ni bilo nobenih znakov me poslala na diabetološko na teste, poleg tega mi je tud takoj, ko sme ji omenila da me boli križ dala napotnico za fizioterapijo...jaz sem zelo zadovoljna z njo

drugače pa morfologijo dela tudi  dr. Kavšek, tud fajn doktor




Putka -> RE: Morfologija (12.1.2011 10:18:57)

Nazadnje mi je delala dr.Bizjakova, mlajša in ful fajn, skoraj pol ure si je vzela.. Sicer pa moj G, Rončevič, tudi nimam pripomb. Pomoje kar vsi G v Lj porodnišnici delajo..




marjetka1975 -> RE: Morfologija (12.1.2011 11:07:19)

Najlepša hvala obema za odgovor. Drugače mam pa tud jaz ginekologinjo dr. Geršak v leonišču, samo ona žal ne dela morfologije ( tako so mi rekli), dela samo nuhalno. Kakorkoli še enkrat hvala obema za odgovr, sta me popolnoma pomirili.

lep dan še naprej,
M




Stran: [1]