Športni nedrček (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Vadba po porodu



Sporočilo


Klara-1 -> Športni nedrček (20.1.2011 12:52:35)

Ne vem kam naj uvrstim to temo...
Torej, ali katera ve kje kupit športni nedrček za res velike prsi? Nosim košarico E :( in res več ne vem kje naj iščem. Rabim pa za aerobiko in zumbo. Kar sem brskala po netu je največ do košarice 90D, kar je pa zame premalo.




Tretjedete -> RE: Športni nedrček (20.1.2011 12:58:59)

Zdravo!

Tukaj so res odlični modrčki, mislim, da imajo tudi večje številke http://www.da-da.si/node/20. Je za dojenje, nudi pa fenomenalno oporo...

LP




Majaa7 -> RE: Športni nedrček (17.4.2024 18:06:22)


IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete

Zdravo!

Tukaj so res odlični modrčki, mislim, da imajo tudi večje številke http://www.da-da.si/node/20. Je za dojenje, nudi pa fenomenalno oporo...

LP

Iskanje pravega športnega nedrčka za večje prsi lahko resnično predstavlja izziv, vendar https://sajeposlovnadarila.si/collections/obeski-za-kljuce obstajajo trgovine in blagovne znamke, ki ponujajo široko paleto možnosti za večje košarice. Tu je nekaj predlogov, kje lahko poiščete športne nedrčke primernih velikosti:

Specializirane spletne trgovine: Obstajajo spletne trgovine, ki se osredotočajo na športne nedrčke za ženske z večjimi prsmi. Med njimi so lahko Panache Sport, Bravissimo, Freya Active in Enell.
Specializirane trgovine za spodnje perilo: Nekatere specializirane trgovine za spodnje perilo imajo športne nedrčke z večjimi košaricami. Obiščite trgovine, kot so Intimissimi, Triumph, Hunkemöller in Lane Bryant.
Velike trgovske verige za športna oblačila: Velike športne trgovine, kot so Nike, Adidas, Under Armour in Reebok, imajo pogosto športne nedrčke v različnih velikostih, vključno z večjimi košaricami. Morda boste našli ustrezno velikost v njihovi ponudbi.
Naročanje preko spleta: Če v fizičnih trgovinah ne najdete primerne velikosti, razmislite o naročilu preko spleta. Mnoge spletne trgovine ponujajo možnost vračila izdelkov, če vam ne ustrezajo.

Pri izbiri športnega nedrčka za aerobiko in zumbo bodite pozorni na naslednje lastnosti: dobro oporo, udobje, dihanje materiala in prilagodljive naramnice. Pomembno je, da se med vadbo počutite udobno in podprto.




Stran: [1]