Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
mene pa zanima ali ste v 2.nosečnosti dosti prej čutili prve brcke??... za prvega sem zelo zelo pozno čutila v 22.tednu....sedaj pa prehajam v 12 teden in en dan sem čutila prav tak metujček..ampak mislim da se tko zgodaj ni mozno
v 12. tednu še res ni možno nič čutiti. plodek je takrat dolgi le okoli 5, 6 cm. jst sem zdaj v 22. tednu. tam nekje v 15., 16. tednu sem začutila tko, kot da bi mi žila utripala, podobno rahlim mehurčkom. prvo pravo brciko pa sem začutila pri 18t 2d (v prvi nosečnosti točno pri 20ih tednih).
RE: brcki v 2.nosečnosti ,kdaj? 10.2.2011 14:57:12
bibistar
Ciao maktub,
pri meni se je tokrat dete oglasilo zelo hitro. Že v 14 tednu!!! Ne bom pozabila, kako sem se vsedla v avto in prižgala CD, ko je od znotraj 3krat zapored potrkalo. Prav z notranje strani trebuha. Nisem mogla verjeti! In ne, niso bili ne plini ;) ne lačen želodec ;) Seveda je G povedal, da tako zgodaj ni mogoče. Ampak ej, vse je mogoče