RE: 6 članske družine, kakšen avto? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


medicinka28 -> RE: 6 članske družine, kakšen avto? (21.2.2011 13:34:40)

Pozdravljeni! Mi smo tudi letos postali 6 članska družina , čakamo pa pežo ekspert tapee in sicer dolgo varianto in z 8 sedeži. Bil je najcenej glede na opremo in zgleda kot malo večji enoprostorec in ne kombi. Tisti optimist, ki je napisal, da je opel zafira dovolj, pa mu lahko povem da se krepko moti. Mi jo namreč imamo, pa z dvema dojenčkoma in 6 in 7 letnico ne moremo nikamor!!!!!! ker ima drsno klop zelo težko spuščaš iz kofane večje otroke, sploh če so spredaj vsi v stolčkih!!!!! Vsakič vzet ven stole? ne hvala, pa tudi varnost tega 6 in 7 stola v kofani je katastrofalna, poglejte si kak kreš, da boste vidli, kje pristanejo, če se ti kdo zaleti v rit :)))
Tak da definitivno kombi varianta, seveda odvisno od financ, nov ali star,... z tem da tvegaš pri starem, da so vozili težek tovor, saj je temu tud namenjen v prvi vrsti ali ne,.... Želim vam čimboljši nakup in čimanj stroškov,..




*tedy* -> RE: 6 članske družine, kakšen avto? (22.2.2011 20:12:55)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]napišem cel roman pa mi vrže ven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

na kratko, imamo caddy maxi , 7 sedežev ampak v prtljažnik (ki ni majhen) ne gre freestyle 3 xl oz. gre pokonci oz brez koles. To pa se meni ne ljubi zlagat.
Nas je pet jeseni nas bo 6 in zde kupujemo kombi. Smo vse pregledali in zaenkrat je v igri Traffic ( tri spredaj sedeže in potem še 3 in 3, pa zadnji se super zložijo) ta teden pa gremo pogledat še hyunda H1 ta nov model zgleda kar fino.




ursha -> RE: 6 članske družine, kakšen avto? (25.2.2011 22:15:03)

ja tole z avti je pa kr, tud mi smo 5 članska familija, imamo pa za družinske prevoze MB Vito in sicer spredej dva in druga vrsta 3 sedeži, zadaj pa veliiiiik prtlažnik, tak da nam Implasta sploh ni blo treba zlagat in sestavlat, če smo kam šli [sm=smiley36.gif]
smo pa gledal predvsem to, da sta spredej samo dva sedeža, ker lašje in hitreje prideš do otrok v drugi vrsti, kot pa če maš spredej 3 sedeže[sm=smiley2.gif]
nam je super, sploh ko mormo polet še pikolco na morje vlečt[sm=smiley36.gif]




anchika -> RE: 6 članske družine, kakšen avto? (12.3.2011 21:21:43)

Naročili pežo experta! Komaj čakam!




vragec80 -> RE: 6 članske družine, kakšen avto? (24.3.2011 11:33:23)

Pri sosedu je 7 družinskih članov in so pred kratkim kupil zafiro s sedmimi sedeži, za tako velik avto je dokaj ugodna in prostorna, ko gredo na dopust pa dajo še kovček na streho.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]