kje kupiti (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja



Sporočilo


čaki -> kje kupiti (11.8.2005 21:46:56)

mene pa zanima kje kupite zvezke oz. potrebščine za šolo? a greste kar po trgovinah- merkator, tuš... ali kupite v mladinjski knjigi? men se zdi da so tisti lumpi zvezki nekam čudni- kar preveč pooskani uglavnem niso tko uredu..




Gina -> kje kupiti (11.8.2005 22:28:02)

Jaz sem ugotovila, da so tako zelo velike razlike v cenah, da sme se odpravila v par tgovin: dzs po knjige in zahtevane mapet zvezke, v eleclercu so imeli blazno dobro izbiro vsega ostalega in zelo poceni, kar pa nisem dobila, sem šla iskat v interspar, pa niso imeli bog ve kaj - razočarana, par stvari pa sem kupila kar v domačem tušu in mercatorju. Za dva otroka smo za čisto vse, s plačilom sposojenih knjig vred, zdaj na 46.000.- brez kakšne nove torbe. Lani sem dala več, ko sem čisto vse kupila v DZS-ju. Tam so zelo dragi. btw, meni so lumpijevi zvezki ok, so pa 40-listni, zato niso tako kompaktni. Odvisno kaj rabiš.




tesa -> kje kupiti (14.8.2005 11:39:10)

Mi knjige nabavimo v šolskem skladu, delovne zvezke naročimo že prej v šoli za eno DZS, za drugo MK.
Kar bo pa zvezkov in ostaleda drognega materiala pa bomo šli verjetno kar v Leclerka ali Interspar, ker so cenejši kot v knjigarnah.




india -> kje kupiti (21.8.2005 21:50:09)

Knjige si sposodijo v šoli, delovne vezke naročimo,p a tudi neke malenkosti zraven preko Kopije, zvezke pa smo letos pri MK kupili, Targetove, ker so dovolj kompaktni, pa lepo izbiro motivov imajo. Le to me moti, da v šoli zahtevajo 50l zvezke,ki jih redko kje dobiš.




Stran: [1]