eva1 -> Malo za smeh... (12.8.2005 11:53:19)
|
V mestni porodnišnici pregleduje ginekolog nosečnice in presenečen ugotovi, da bodo tri bodoče mamice, ki ležijo na sosednjih posteljah, rodile šestega januarja. Ko se približna naslednji, četrti postelji, se hoče pošaliti in vpraša: "Ali boste tudi vi rodili šestega januarja?" Bodoča mamica se nasmehne in reče: "Ne, jaz pa nisem bila na tistem izletu!" Prijatelj je obiskal Gorenjca, ki je imel na suknjiču črn trak - znak žalovanja. "Kaj se je pa zgodilo?" je vprašal prijatelj in pokazal na trak. "Oče mi je umrl!" "Kako, umrl, saj sem ga pred dvema minutama videl, kako sedi na vrtu pred hišo!" "Tja sem ga dal zato, ker poštar danes raznaša pokojnine!" Blondinka na drogu javne razsvetljave zagleda listič na katerem piše: "Oddajamo stanovanje". Potrkala je na drog, toda nihče se ni oglasil. Mimo je prišel policist in vprašal kaj dela. Povedala mu je, policist pa je pogledal navzgor in rekel: "Res čudno. Morali bi biti doma, saj je prižgana luč v stanovanju!" Petra svoji sosedi Mateji: "Moj sin bo pa zagotovo natakar. Kadar ga pokličem, nikoli ne sliši!" "Moj sin bo pa politik!" je rekla Mateja. Vedno, kadar ušpiči kakšno neumnost prevali krivdo na drugega!"
|
|
|
|