Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (25.10.2011 11:03:34)
|
ko sta bila mami in oči se skupaj in ko smo imeli koline, smo imeli na jedilniku bikova jajca, ne sprašujte kako je zgledalo, ker se ne spomnim, vem da smo dejansko res to jedli, bila stara enih 6 let. ja svinjske tačke so pa tud pri stari mami in celo tašči, pa doma pripravljali in pride gosto in mastno, tko da žal to jed poznam. pa da ne zasvinjam teme samo z bikovimi jajčki in svinjskimi tačkami [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]raje povem kaj bom skuhala: grem metat v pisker: kolerabo, krompir, korenje, skuhala bom kot juhico, pa mogoče kak makaronček not in z ocvirki zabeljeno - to pa je nekaj zate ann tečka [sm=smiley36.gif] ja bjondi dobro si to napisala in hvala za nov miselni vzorec in še tisto (saj veš kaj[sm=smiley2.gif]) sem pa uspela psa ven peljat, manca bila pri babi in me je en tip ko bager vozi in kople nagovarjal da naj si kačo umislim al pa plazilca, je govoril da ima celo sobo kač in da se s tem ljubiteljsko ukvarja in me potolažil da nobena kača v slo ni smrtno nevarna, tko da no mogoče se jih pa ne bom več tako zelo bala [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|