dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (2.11.2011 7:30:53)
|
Dobro jutro drage dame... Pa so minili prazniki... V petek sva z dragim uživala v savni v Laškem in potem v Picikato v Celju... njami, odlična hrana. Še bolj sproščeno zato, ker je bila mala pri moji mami, saj je nečakinja kazala znake, da bo zbolela, pa je nisem pustila tam. Bo nadoknadila zdaj v petek, moj gre ven, ko ima rojstni dan, jaz bom pa uživala doma... Morda celo kam šla. V soboto (hm, kaj smo že počeli, nimam pojma) V nedeljo smo imeli piknik in zamudili čarovnice na Goričkem, sicer hvala bogu, ker je bila baje nenormalna gužva. Pa smo zato v ponedeljek šli v Mini zoo land blizu nas pogledat čarovnice, jahat konjička, se peljat z vlakecom takim, ki vozi po zraku... skratka, ni da ni... Malo nas je sicer nazeblo, ker ko se je skril sonček ni bilo več toplo. Pa smo bežali domov. Pred tem smo obiskali pokopališče, da nismo včeraj v največji gužvi... včeraj smo bili pri mami na kosilu, potem smo počivali doma (bog ne daj spat, kje pa) potem pa na sprehod.... In je minilo..... sedaj pa kratek teden... hura... Lep dan...siv, meglen...
|
|
|
|