bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (7.11.2011 12:45:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Dobro jutro No, nič dobrih novic nimam. Manca je s tatkotom prespala v bolnišnici. Očitno gre (samo) za angino, ampak od operacije naprej smo vsi (še posebej dragec) panični če ima vročino. Namreč včeraj je imela 39,5 (!!!) vročino in je konkretno bruhala. Dragi je seveda zagnal cel halo, panično tekal gor in dol in momljal da bo šel kar v LJ na pediatrično. Pa sem ga končno prepričala, da visoka vročina še ne pomeni da ima otrok spet cisto v trebuščku?! No, v glavnem, sta šla se pokazat in je mogla seveda tam prespat. Pravijo da je menda angina ker ima rdeče grlo. Pa nič smrkava, nič ne kašlja, nič, nič. Ampak filmi so pa bili sinoči! Jaz nevem, a so vaši dragi tud kdaj taki? Moj je tak paranoik da ni za verjet!! Letal je gor in dol vsa živčen, najrajši bi mu eno primazala da bi pršu k sebi... No, kako ste pa kaj ve, a se bo kjera še kaj oglasila.. manna pike poke zate in manco...ne naš ne dela panike kar se tiče bolezni...umirjeno opazujeva če kdaj je kaj takega in se potem odločimo kako naprej...s paniko itak vsi vemo ,da ne pridemo daleč...s tvojim možekom ni prav nič narobe ,vem pa da ti je mimo da paranoje dela,ker bi verjetno naredil vse za svoje otročke ,če so bolani...pa se danes pogovori z njim ,če se zaveda tega kakšne reakcije kaže ,ko manči zboli in kaj misli ,da s tem doprinese,ko še tebe vleče v vse skupaj,definitivno pa ni ta pot paranoje najboljša-vsaj zame ne... Za angino je značilno da iz noska nič ne teče...mislim da je to prvi znak lahko za angino-sem slišala od pediatrinje...
|
|
|
|