Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (24.11.2011 20:03:25)
|
jp, v Šparu in naši konkurenci imajo še ostale dvd-je po 2 eur-a: Mojster Miha, pa Timi-ja,....tko da tud jst sem šopingirala [sm=smiley36.gif] mam pa Nodija: 2 x 20 minutnega, če katero zanima - full lepi risanki res risanke: pri nas je Nodi trenutno nr.1[sm=smiley36.gif] copatki: sem kar ene Robeez kupila(ja imajo še velike številke), no mogoče le elastika ni ravno najboljša, a se zadržijo na nogi, za v vrtec ima zajčke, sem pa mislila kupit od dr.Harvey-Bosa noga, pa nisem, ker že tatrdih Cicibanovih copatk ni želela nosit. In tako sem pač podlegla firmi ;-) Bjondi: ja moj padec oz.spotikanje na tla povezujem z jezo-jezna bila v službi, ker določene stvari niso bile ok..... V službi je itak čedalje bolj napeto. Služba: sedaj decembra imamo na določene dni 10 urni delavnik, pa vse sobote(to že itak), pa najbrž vsako nedeljo od 9-17.00. Nedelja-že to je bilo pri nas v Nm odprto do 17.00, medtem ko na Rudniku Leclerc to uvaja šele decembra. Včer bila v Leclercu in ne morem verjet kake akcije igrač, pa itak svega in svašta.... Manna punce so ti lepo napisale, svetovale; btw: men se Manca zbuja, spi brez pleničke in ponoči jo dam enkrat (danes je blo celo2x) na wc, pol je ok, seveda ko neha kašljat zaspi nazaj (suh kašelj), v nos špricamo fiziološko.... V vrtec nazaj po 4tednih je bilo super, nobenih težav, včeraj sem kar solze v učke dubla, ko so se punce afnale in igrale damico v salonarjih(imajo prave čevlje) in s torbicami.
|
|
|
|