dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (12.4.2011 7:39:04)
|
Včeraj me je pa moj dragi prav presenetil. Medve sva šle z mojo mamo čevlje menjat, ji je mama kupila neke z lučko, pa so ji billi preveliki. No, ko sva prišle domov, je šle k sosedom na trampolin in ko sem hotela it za njo, je moj rekel, da gre on.. Potem pa je šla nazaj k nam in na gugalnico, pa je tudi bil on z njo. Je skoraj celo popoldan bil z njo... Ne morem verjet.. kot da me je slišal, kaj sem tukaj pojamrala.. Ja, manna. Res je... Njegovo otroško je bilo, kar se tega tiče, kar precej žalostno. Materinske ljubezni ne pozna, saj je nikoli ni imel. Njegova mama je poseben človek. Oče je bil direktor, župan, pa se tudi ni kaj pretirano ukvarjal z njim. Sploh pa ima sestro, zanjo so se bolj brigali. Ampak ravno zato, bi jaz razumela, da se on bolj ukvarja s svojo hčero, da ne bo tako kot je pri njemu. Jaz si ne predstavljam, da se s svojo mamo ne slišim en dan. On svojo na cesti sreča, pa se samo pozdravita. Mala je včeraj, kot že omenjeno dobila čevlje z lučko.. Zvečer sem ji jih obula, pa je počepala in gledala tisto lučko tako dolgo, dokler se ni zvrnila na glavo... Buška in jok. Mami namazala z aloevero in je bilo takoj ok. Danes se nič ne pozna.
|
|
|
|