Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (9.5.2011 7:05:47)
|
izlet s kolesom včeraj..... že po prvih nekaj km blizu doma nesrečni padec Nine, mami se je pa zaletela v njo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], jst sem se v nos udarila, pa nos popraskala ko sem se nesrečno v balanco udarila. Mala je švigala z balanco, ker se je doline ustrašila, jst pa menda imela premalo varnostne razdalje; punci na srečo ni hujšega - boli jo rit in križ, pa roko ima popraskano. Moj kolo ostal brez ene šprikle, feltna malo zvita. Res sreča v nesreči, da sva cele. Pot smo nadaljevali brez otrok - na srečo tamalo vozi možek kadar kam gremo, pa tokrat jo je doma pustil; je dedi prišel po kolo in otroke (še od kolegice hčerko). No in še ni bilo dovolj, jaz sem še enkrat padla, ko sem se vzpenjala v en klanec, zašaltala in buf na tla. Potem smo se ustavili pod streho na enem obisku, začelo je deževati in takosmo kolesarjenje zaključili, da nas je domov pripeljal od mojega sodelavec. Tak je to naš prvi letošnji podvig s kolesom. Načrt: na ravnino se gremo prilagajati vozit. Naša bejba je imela že lani strah pred dolino, samo nikakor si nisem mislila da jo to tako hudo muči. Z rolarji in skirojem ni problemov, se vozit. Šibam otroke porihtat, še spita in potem v vrtec, šolo.
|
|
|
|