bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (16.5.2011 18:44:37)
|
manna-kaj ni škoda vseh lepih trenutkov ,katere živiš za nekaj takega ,kot je tale tvoj post...zakaj znova in znova plezaš po negativi...zakaj se ji vedno predajaš...sploh ko si v najlepšem času ,ko pod svojim srcem nosiš mali zaklad...zakaj negativo vlečeš nase in posledično na vse tvoje najbližje...kaj ni škoda vsake minute ,ki ti prinaša srečo,zadovoljstvo ,mir in ljubezen...zakaj bi se sploh morala obremenjevat s takšno zadevo...norice si prebolela in če boš pozitivna,jih manca ne bo dobila ravno tisti čas ,ko bi vi lahko praznovali rojstne dneve...če pa se boš predajala temu,kdaj jih bo dobila,jih pa jasn da bo ,saj ji avtomatično pošiljaš negativna sporočila ,da norice bo dobila...me razumeš...ne predajaj se več tem mislim in ne bo jih dobila...pa četudi jih bo, norice so v roku tedna dni posušene in ne obremenjuj se v naprej...kaj pa če,kako to,zakaj ravno sedaj...karin jih je imela pri 9-ih letih,jaz sem bila v 6m nosečnosti in še danes ne vem kje jih je dobila...in tisti dan smo bili na celodnevnem izletu s kolegi,zvečer pa vidim prve izpuščaje na njenem hrbtu...prva misel slabe vesti me je popadla,da jih ja ne bo dobil od kolegov malček...nase sploh nisem pomislila...ampak ker si kužen že en dan pred prvim izpuščajem nimaš kaj narest...razen to da ko prepoznaš norico ,da pa takrat ne hodiš naokoli zaradi preventive drugih...če pa ne veš za njih pa je škoda ,da se obremenjuješ s tem in nimaš za kaj zamerit kolegici,ki ti je novico sporočila...verjemi v to ,da bi bile norice vidne ,če bi jih otrok imel...zato ne tuhtaj v smeri kaj če jih je punčka že imela in niso nič povedali...spusti iz rok vse skupaj in pojdi lepšim mislim naproti ...tistim,da sedaj ni pravi čas za njih in da jih ne boste dobili...važi...
|
|
|
|