manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (6.6.2011 10:15:53)
|
živjo Vse najboljše vsem slavljencem prejšnjih dni, da bi bili mali cukri še naprej tako sladki, predvsem pa zdravi in srečni s svojimi starši! Mi smo tudi praznovali že ta vikend ker naslednji vikend so vsi neki zasedeni. Vreme je nagajalo, ampak vseeno je blo fajn - vsaj vroče ni blo tolk. Sicer je meni itak kar naprej vroče za znoret, tko da se s tem sploh ne ukvarjam več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tuširam se po 2-3x na dan in itak 5 minut po tušu sem že potna...kaj čmo. Pa začela mi je nastajat una lepa črta po trebuhu, pigmentna, nevem kako se ji že reče.. Manči je imela lepo kupljeno tortico s čebelico Majo, pa seveda dve svečki. Darila so bila pa tobogan, kolo- tricikel, pa razne cunje. Midva ji pa nisva še nič kupla. Kar se tiče kahlice, pr nas je tako čudno stanje - v vrtcu popolnoma suha cel dan, tudi spi opoldne brez plenice, hodi lepo na kahlico brez težav. Doma pa nikakor. Če jo vprašaš če gre na kahlo, reče ne, če jo še malo prepričuješ, pa začne tulit. Ampak vedno ko se polula in pokaka v plenico, to tudi pove. In zdaj sploh nevem - a naj jo pustim pri miru, al naj jo še probam pretentat, prepričat da gre na kahlo ?! Kaj bi ve naredile? Kar se pa tiče pitja, pijemo sokove, zelo zredčene z vodo. Pa sokovi na slamico so zakon. Zvečer pa je obvezno mleko v flaški, spije ga tudi po več kot 3 deci. Zobke tudi lepo pucamo, se nič ne upira več. Uporabljamo pa še zobno pasto ki se jo ne izpljune.
|
|
|
|