bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (28.7.2011 14:46:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi, ravno v tem je problem.. Da jaz bi, pa vem, da ne smem... da je škoda 5 let, ko nisem... in bi samo kakega na dan... pa fulll mi paše... Saj vem.. tudi jaz sem se podala na dieto, pa je bilo na začetku čisto preprosto, ker sem se odločila, da bom. Nobena čokolada mi ni prišla do živega, tudi sladoled ne. Zdaj ko sem blizu cilja, pa že delam tumarije... Se bo treba ponovno odločit, in postavit nov, nižji cilj.. Ampak tile cigareti... če bi kadila, ne bi toliko razmišljala na hrano, pa še luštalo se mi ne bi, oz. si skadila ko bi se mi. Zdaj pa me muči to, da ne morem, ker kao ne bom kadila. Joj sem zabluzila.. Uf kvačka...bom probala razbrat kaj si hotla povedat [sm=smiley1.gif]...jasnovidka bjondi... Pri dieti si na koncu cilja...držiš in ga že vidiš...ja tolče ti ven negativa ,ker imaš še čisto malo...ampak ta negativa je na nek način dobrodošla saj se boš na ta način presegla...zakaj bi si postavila nižji cilj...no go...postavi si višjega ,da se presežeš...če boš imela nižjega ali obupala na koncu nisi naredila nič,kljub rezultatu...škoda je vržt puško v koruzo in to tik na cilju...a koslo tudi kdaj ne skuhaš do konca [sm=smiley1.gif] ...vedno ga ...in pri dieti je enako...zdrži zase... Še enkrat napiši kako je s kajenjem ,ker ne razberem kdaj si nehala oz. kaj želiš...
|
|
|
|