dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (7.9.2011 7:52:24)
|
Hoj punce... uš, kak je mrzlo.. me prav zebe v pisarni. še dobro, da imam en debel flis za vsak slučaj tukaj.. ga bom počasi oblekla. Bačko pikapoke za Loro in Žano in seveda vse ostale bolančke. Jaz imam spet čisto zabasane sinuse, pa bo že... Glavno, da je Žana v redu in tudi tako bo ostalo. Bjondi ko nisem imela kontracepcije, sem imela redno menstrucijo, mi je pa kdaj pa kdaj tudi takole zagodla še ko sem jedla tablete. No, tablete sem opustila, ker sem imela enake probleme kot ti, saj sem jih vedno pozabljala jest. Saj so pa druge možnosti. Nuvaring naprimer. Ali pa mirena. Jaz jo imam, pa sem zaenkrat zadovoljna z njo... Včeraj smo bili z Žano na igrišču ne daleč od doma. Bila je brez pleničke in jaz sem imela s sabo samo hlačke za preoblečt. In seveda, Žana se pokaka. Še dobro, da smo bili s kolesi, da je moj šibal domov po vso opremo, ki jo je mama pustila doma. Dobra šola... da nikoli več ne grem nikamor brez ene plenice (da material lahko nekam pospravim) in robčkov.. pa seveda za preoblečt. Skratka pestro... Lp Anja
|
|
|
|