Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (4.10.2011 12:06:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a mislte da so naši še premejhni za un avtosedež jahač.. da bi ga imela na rezervi če slučajno kej gdaj umes pride-tako kot rečmo dons in da ne prelagamo skos tega avtosedeža iz enga avta v druzga.. midva imava z mojim v svojmu avtu avtosedež, unga jahača bi pa za take situacije kot je bila dons imel tast.. hmmm lej jaz jahača res odobravam za krajše vožnje in za starejše otroke, je pa res da je šele od 15 kg naprej(ok za rezervni sedež ne rečem je ok), če bi jaz rabla res še en rezervni sedež bi kupila enega tretje starostne skupine z naslonjalom(niso več tak dragi), boljše kot jahač, jahače bodo čez čas prepovedali.Btw: zdej so eni v Tušu v akciji, isti kot jih imamo mi in za rezervo so čist ok, z naslonjalom-poglej v Tuševo reklamo. Je pa tko -najboljš jit v štacuno in sprobat, če se ko na jahaču sedi otroka normalno priveže, da ga recmo pas ne tišči čez ramice oz. da mu ne gre čez vrat (upam, da veš kaj mislim). Je pa pas tisti avtomobilski in vsaj pri nekaterih avtomobilih vem, da se pas ne zahaklja (beri zategni) in otrok bi lahko recimo sam ko se naprej nagnu, se prekucnu iz jahača. Včasih vem, da so obstajali zategovalci avtomobilskega pasu in bi za vsak slučaj jest še to namestila na avt. pas zgoraj. Naredi po svoji vesti, sam me raz.....ko vidim, da bi najraj že kar "dojenčka" dali v sedež 3.starostne skupine, da jim nau treba 2.starostne kupovat. Ne mislim s tem tebe, da nau pomote. Obstajajo tudi primeri, ko hočjo v traktor namontirat avtosedež.
|
|
|
|