dreamhorse -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (17.10.2011 9:19:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pri nas pa problem. Bačko, če se ne motim je pri Lori bilo isto... Žana namreč zadržuje kakec odkar nima več pleničke... Prav začne hodit po prstih in se prijemat za ritko, klicat mami, mami trebušček boli, ne morem kakat... ampak ona noče kakat... ko pa ji slučajno ugre... kar je res poredko,, tako zeloo joka, da se mi smili.. ampak kakec je mehak, tako da je ne boli.. Bolj si mislim, da si ne upa.. Zakaj, nimam pojma. Kako ste rešili pri Lori? Jaz ne vem kaj naj... v petek je nazadnje kakala... sobota in nedelja nič, je zadrževala... o kahli ali stranišču za kakat niti slišat noče.. Kak predlog? Kolikor jaz vem, je to skoraj pri vseh otrocih, ki se odvajajo od pleničk, da postanejo zaprti. S časom pač mine. Tudi Matej ne kaka več toliko kot prej, oz. kakšen dan sploh ne. Pa so mi skoraj vsi rekli, da je bilo pri njih zelo podobno. Tudi to se bodo naučili, samo čas potrebujejo. Upam, da je to res. saj sem namreč ravno na tem forumi nekje prebrala, da je pri eni trajalo eno leto, da je bilo bolje... upam, da bo minili, ker traja že kar nekaj časa...
|
|
|
|