|
majakla -> RE: Mariborčanke,20.del (5.5.2011 8:46:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Neka čudna noč je bla.. T še vedno spi [sm=zmeden.gif] majakla, sanjalo se mi je, da sva šla z mojim narazen, ker je imel drugo. Pa vse se mi je res tak živo odvijalo pred očmi - kak mi je priznal, kak sem se selila, kak sem se počutla, vse... aja, še celo za njeno ime vem[sm=jezicek.gif] pa daj, še zdaj sem čist adijo. ne vem, ali naj se smejem ali naj bom v skrbeh [sm=zmeden.gif] ne vem, koliko vem, še me ni prevaral (poudarjam - koliko vem..), tak da za preteklost ravno ne gre. nevem - upam, da tudi za prihodnost ne, bambi.. eh, cela sem zmešana od teh sanj.. vem pa, ko se mi kaj takega sanja, da me vrže s tira, sem pol cel dan taka čudna. pa ne zavestno, ampak očitno to tak vpliva na mene [sm=zmeden.gif] ja, čudna sem.. To sem jaz že večkrat sanjala, samo ne tak živo kot ti. Po moje je strah kriv, da ga ne izgubiš. Če pa si kot Bambi pa ... bog pomagaj. Ej, hecam se. Pa misliš, da bi te varal ali kaj takega? Pa ki te ima čas, če nonstop dela. Ne, resno, po moje je strah, bolj malo se vidita, ...
|
|
|
|