spontani splav? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


lluna -> spontani splav? (4.5.2011 11:53:46)

Pozdravljene!

Med včerajšnjim večernim tuširanjem se mi je zgodilo nekaj neprijetnega, in sicer mi je iz nožnice zdrsnil v kosu močen in velik (nekaj centimetrov) del tkiva ali kos zelo odobeljene sluznice, povsem bel ter ob robovih rdeč. Kasneje sta sledila še dva nekoliko manjša. Ker se mi še nikoli ni zgodilo nič podobnega, me je precej pretreslo. Se je kateri kdaj zgodilo kaj podobnega?

Naj povem, da sem 4 dni pred pričakovano menstruacijo dobila rjav izcedek, na dan pričakovane menstruacije krvav, vendar le za en dan, nato zopet rjav, vse do včeraj, ko se mi je zgodila ta situacija. Od takrat močno krvavim. Test nosečnosti je teden dni nazaj in včeraj pokazal negativno, danes imam pregled pri G.

Ima katera podobno izkušnjo?
Hvala!




Anonimen -> RE: spontani splav? (4.5.2011 11:55:34)

Če imaš tudi med M koščke krvi, je lahko endometrioza.




lluna -> RE: spontani splav? (4.5.2011 12:01:35)

Joj, veliko vem o nosečnosti, vendar z endometriozo pa nisem seznanjena. Jo lahko imam tudi, če do sedaj nisem imela nikoli težav (poleg močnih in bolečih menstruacij) in sem že uspešno zanosila in rodila? Hvala!




Anonimen -> RE: spontani splav? (4.5.2011 12:04:03)

Prvi znaki endometrioze so močne in boleče menstruacije. Tega je zdaj ogromno. Pogovori se s svojo ginekologinjo. Srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




lluna -> RE: spontani splav? (4.5.2011 12:10:33)

Hvala, sem resnično zaskrbljena, ker si želim še enkrat zanositi..




Stran: [1]