Mehika - posvojitev na daljavo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Posvojitev, rejništvo



Sporočilo


Matejita -> Mehika - posvojitev na daljavo (10.5.2011 4:03:02)

Pozdravljeni,

upam, da sem uporabila pravi izraz in bi rada z vami delila svojo izkusnjo.

Zivim v Mehiki in lani sva se z mozem odlocila olajsati zivljenje enemu revnejsemu otroku. Sla sva v Centro de Esperanza Infantil Oaxaca, ki je v eni od mehiskih drzav. Center je ustanovila Americanka z namenom povezati botre, ki bi bili pripravljeni sponzorirati solanje revnih otrok, ki imajo slabse moznosti.

V centru so nama razlozili, da razmere dobro zanalizirajo in da pod okrilje vzamejo res najbolj revne. Pokazali so nama kar nekaj slikc in odlocila sva se postati botra Juliani. Placala sva cca. 150 EUR, s cimer bodo krili vse stroske solanja za 1 solsko leto. V centru jim nudijo tudi instrukcije Anglescine, Spanscine, racunalnistva, zdravnisko oskrbo imajo, ucijo jih umivanja zob,..

Midva sva Juliano obiskala decembra in je taka prisrcna deklica. Smo preziveli 2 popoldneva z njeno mamico, ki ni in ni mogla nehat ponavljat, kako ni verjela, da bo kdo pomagal njej in njeni hcerki. Obveznost sponzorja je placati stroske solanja 1 leta, ce zelis, posljes darilo za rojstni dan in novo leto (midva sva poslala). Druzina te ne sme nadlegovati kaj potrebuje in vse gre preko centra, da ne pride do kaksnih zlorab. Lahko se pomaga tudi z enkratno pomocjo, ce nisi preprican, da bi lahko pocel to vec zaporednih let, ali pa s prostovoljnim delom v centru, v Mehiki.

Njihova spletna stran je http://www.oaxacas_treetchildrengrassroots.org/, koordinatorka je Eréndira García Revilla, email pa oaxacas_treetchildren@prodigy.net.mx.

Vsem zelim veliko srece pri ustvarjanju druzinic, kakrsenkoli nacin ste si zamislili.




buhtlčk -> RE: Mehika - posvojitev na daljavo (11.5.2011 15:44:58)

Meni ne najde spletne strani.




Petka09 -> RE: Mehika - posvojitev na daljavo (11.5.2011 16:14:22)

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Meni ne najde spletne strani.


jaz sm malo poguglala in evo pravi link:   http://www.oaxacastreetchildrengrassroots.org/




Matejita -> RE: Mehika - posvojitev na daljavo (11.5.2011 19:52:13)

Petra hvala za pomoc, ne vem kaj sem uspicila, da se je napacna prekopirala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image].




Stran: [1]