Kasija -> RE: Januar 2012 (18.11.2011 11:02:35)
|
pozdravljene! tix ne dajo se vsi ležalniki v vodoraven položaj. moj je recimo tak, da napol sedi - nekako kot v lupinici. zato ga potem nisem uporabljala, ko je bil čisto majhen, ampak še bližje fazi sedenja. pathra upam, da zate ne drži, ampak meni vsak kruh dvigne sladkor. žal, ker ga obožujem. edini, ki ga lahko jem, je doma spečen brez vsakega sladkorja. saj je doma narejen dober, zna biti celo boljši, samo ga je treba epčt. jaz bom živela na wasa kruhkih. miami10 moja nista imela povštrčka ma po moje do 1 leta, če ne še dlje. so pa najbrž v kompletku zraven, ker eni otroci še kar spijo v teh posteljicah tudi večji. od kolegice tamala je 4 pa je še v posteljici - večji sicer, ampak z ograjico - imajo prostorsko stisko v otroški sobi. posteljnino jaz imam dva kompletka za prevleko in mi je to zadosti. ta spodnji del za jogi imam pa 3 ali 4. tam se prej kaj zgodi, da pobruha recimo. dobra ideja tole s plenico pod glavo. hvala! se pridružujem beti1 da ne pobegnit na fb. to je tako tečno, potem se nimaš s kom tukaj pogovarjat. glamur11 jaz črpalke nisem ne imela ne uporabila pri prvem. pri drugem sem imela sposojeno in sem jo uporabila mogoče dvakrat. noben od mojih otrok ni želel dude in noben ni hotel niti flaške. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] saj to je po moje ful redko in si nikoli nisem znala razložit zakaj. so mi pa poskusili pomagat navadit ju, tudi patronažna, pa sta se kar davila. prav flaško z luknjo (da ni treba vlečt) kot jo imajo v porodnišnici pa nisem upala dat, ker sem želela dojit. tako da obstaja možnost, da je ne boš rabila. izberi si model, pa potem pošlješ moža kupit, če boš rabila.
|
|
|
|