Že spet SS, že tretjič :( (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


mala_roo -> Že spet SS, že tretjič :( (24.6.2011 11:16:04)

Drage dame... Skoraj sem že čisto obupala nad vsemu. Saj ne vem kje naj začnem. Prvič sen imela SS v 10 tednu vzrok odmrli plod, drugič je bila biokemična nosečnost- 15 dni po plusku nas je prehitela [sm=hudicek1.gif], zdaj v tretje smo čakali do 9 tedna ampak je bila vrečka prazna. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Po prvem SS sem bila na pregledu pri osebni ginekologinji in ni videla pregrade, sedaj čakam na dr. Tomaževiča- seveda šele v septembru nič prej, ker ima grozno gužvo da potrdi ali ovrže sum na pregrado. Zanima me če se je kateri tako dogajalo kot meni- vedno SS in vedno zaradi drugega vzroka. Ne vem kaj je krivda, malce me mika da bi še enkrat probala, po drugi strani je pa to takšen psihično naporno, da si enostavno ne upam. Kaj mi svetujete? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]




Anonimen -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (24.6.2011 11:47:31)

Najprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] potem pa nasvet, da se sprostis in pozabis na zeljo po nosecnosti, ter samo uzivas v svojem partnerju, v ljubezni in spolnosti. Brezskrbno poletje si naredi, najdi uzitke v naravi, soncku, karkoli ze te razveseljuje, najdi veselje v sebi in uzivaj zivljenje. Septembra gres na pregled in vidis, ce se da dolociti razlog vseh prekinitev nosecnosti, ce ti ne uspe prej ze 'nepricakovano' zanositi in to brez SS. jaz bi se poskusala, ampak samo tedaj ko bi se za to cutila emocionalno dovolj mocna. Prej bi pa skusala vzeti zivljenje z lepe plati in se sprostiti. Drzim pesti, da ti uspe!




mala_roo -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (24.6.2011 12:11:10)

Hvala bibasiba, res je tako kot pravis... En dober dopust z akcijo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Si me kar malo v dobro voljo spravila [sm=bravo.gif]




Anonimen -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (24.6.2011 12:18:50)

IZVIRNO SPOROČILO: mala_roo

Hvala bibasiba, res je tako kot pravis... En dober dopust z akcijo [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]
Si me kar malo v dobro voljo spravila [sm=bravo.gif]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se kdaj. Sam pozitivno dalje pa bo.




limonca* -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (27.6.2011 8:50:22)

Prosi svojo G za napotnico za genetske preiskave. To pomeni, da gresta s partnerjem tja, povesta malo o svojih družinah in data kri za preiskave. Čez cca. 1 mesec dobiš rezultate.




TINKA05 -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (3.7.2011 21:24:16)

Vem kaj doživljaš, sem na istem kot ti - za sabo imam 3 SS.

Po treh SS ti (vama) pripadajo genetske preiskave. Mene so tja poslali - naročila sem se maja, termin v oktobru [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. Mi je pa rekla, da z nama verjetno ni nič narobe in da sem po vsej verjetnosti le del negativne statistike.

Mi2 sva se nehala ubadat s tem in preprosto uživava. Me je pa seveda strah kaj bo, ko bo nov plusek. Po moje ne bom do nuhalne nobenemu sploh povedala, da sem noseča.

POgumno naprej




nepremagljiva -> RE: Že spet SS, že tretjič :( (1.8.2011 19:08:23)

Edini nasvet ki ga lahko dam je: Ne obupat!
Za mano je že vse možno kar se lahko slabega zgodi, pa vseeno tokrat lezem proti koncu! In seveda močno upam, da bo tudi konec dober.




Stran: [1]