Razprodaje v Avstriji (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Teyy -> Razprodaje v Avstriji (12.7.2011 23:33:49)

Ali je bil kdo v zadnjem času na razprodajah v Avstriji v Celovcu? Zanima me če se splača it pogledat, če imajo še kaj pametnega znižano.
A se splača it še kam drugam pogledat kot v City Arkaden in Sud Park?

LP; Teyy

Spark -> RE: Razprodaje v Avstriji (13.7.2011 8:36:44)

Odgovora ne vem, se bom pa priključila z vprašanjem. Ali se splača iti po šolsko torbo za prvošolko v Avstrijo?

ZARA -> RE: Razprodaje v Avstriji (13.7.2011 9:01:45)

Menda je vse precej ceneje, sploh potrebščine. Dobiš pa tudi gor torbo za 170€, če češ.

*bubi* -> RE: Razprodaje v Avstriji (13.7.2011 14:26:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Odgovora ne vem, se bom pa priključila z vprašanjem. Ali se splača iti po šolsko torbo za prvošolko v Avstrijo?

malo odvisno od tega, kaj iščeš. Jaz vem, da ima tudi Toys torbice, ampak so cene podobno visoke kot pri nas. Imajo tudi na spletni strani, pa občasno so kakšne akcije.

Muller ima v Avstriji verjetno enako ponudbo kot pri nas, lahko tudi avstrijski katalog na internetu pogledaš.

Za kakšno navadno papirnico pa ne vem, nisem še nikoli gledala.
Sem pa v Intersparu dobila cel komplet za 60€, kar se mi je zdela zelo solidna cena. Original cena je sicer 80€ in imajo 3 motive za punčke.

tofsi -> RE: Razprodaje v Avstriji (17.7.2011 22:28:59)

Bili smov Celovcu prejšni teden. mislim , da se ne splača. Kvalitetni izdelki imajo ceno tako kot pri nas.

Tutan -> RE: Razprodaje v Avstriji (18.7.2011 11:20:18)

Za cunje se definitivno splača it. Ampak so se popusti začeli prej, kot pri nas, tako da je sedaj izbira precej ''uboga''. Kar se tiče pa ostalih potrebščin - se splača. Cenovno so sicer tam tam, izbira pa kvalitetna in OGROMNA :)

Stran: [1]