avtosedeži (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


binka2 -> avtosedeži (19.7.2011 13:32:24)

Pozdravljene.

V roku šestih tednov pričakujeva dva fantička, imava še dve leti staro hčerko. Kar me zanima je, kako ste razporedili avtosedeže, če sta lupinici z isofixom, sedež za hčerko pa brez, da je bilo čim bolj racionalno za namestiti in potem za "orgirati", če je potrebno.
lpt.




lina10 -> RE: avtosedeži (19.7.2011 13:56:42)

Pri nas je tako, da je tanajvečja na sredini stara 3 leta tamali dve pa ob strano je še najbolj praktično vsaj meni, če kam gremo, probaj pa boš videla kaj tebi in vašem avtu nabolj ustreza.




binka2 -> RE: avtosedeži (19.7.2011 16:15:10)

saj tako razporeditev sva tudi midva imela v mislih. Kako pa ta starejša pride do svojega sedeža, če lupinica z isofixom zasede vso pot do sredine zadnjega sedeža?? midva sva imela najprej v mislih, da bo sama splezala do svojega sedeža, zdaj sva pa namestila lupinici in bila presenečena nad okornostjo take razporeditve (lupinici sežeta do prednjih sedežev, isofixov se ne da dvigniti, da bi prišla mimo...).

lpt.




katym -> RE: avtosedeži (20.7.2011 6:56:30)

mi mamo tastarejšo - 4 leta - ob oknu, en isofix na sredini z lupinico, eno lupinico pa ob strani brez isofixa...na notranji sedež je težko pripenjat s pasom, tko da je isofix super, ob strani je vredu tudi za tamalo, k hoče vse sama...pa nam kr laufa...




Anonimen -> RE: avtosedeži (20.7.2011 7:11:31)

Poglej, če vaš avto sploh ima isofix pritrdišče na srednjem sedežu. Večina ga ima samo na stranskih sedežih. Lahko pa itak najprej eno lupinico montiraš notri, tadrugo odložiš recimo na voznikov sedež in montiraš tamalo notri potem pa še tadrugo lupinico. Itak je pa na isofix sistemu lupinico čist simpel v sekundi montirat, da je tanajmanjši problem lupinico ven vzet, tamalo ven spustit in dat lupinico nazaj noter.




Stran: [1]