Restavracija Pan - izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


nitana -> Restavracija Pan - izkušnje (22.9.2011 9:46:05)

Pozdravljene,
midva se še odločama za gostišče za poročno slavje in razmišljava o restavraciji Pan na Kidričevem. Ima kdo kakšne izkušnje od tam od leta 2010 naprej, ko je bila obnovljena in zamenjala vodstvo? Kakšne so kaj cene poročnih menijev?
Vsa mnenja dobrodošla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lep dan




mimikimi -> RE: Restavracija Pan - izkušnje (22.9.2011 21:34:30)

Izkušenj sicer nimam odkar je restavracija prenovljena, bo pa imela moja kolegica tam v oktobru poročno slavje in je poročni meni 40 eur.




lenika83 -> RE: Restavracija Pan - izkušnje (23.9.2011 7:40:13)

Nisem sicer najbolj objektivna ocenjevalka na temo te restavracije (dolga zgodba), ampak zagotovo mi na konec pameti ne bi padlo, da bi imela tam poročno slavje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer ne poznam preveč dobro, kako je tam potekalo, ko je bilo staro vodstvo, ampak zdaj se zelo gleda, da se pride skozi vsako stvar s čim več dobička. Meni to vse pove o neki restavraciji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Aja, pa meni za 40 € je kar malo drag za naš konec, se mi zdi. Jaz bi definitivno še raje malo naokrog pogledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Seveda je pa vse odvisno od števila ljudi, ki jih misliš imeti, ker Pan ima dvorano za veliiiiko skupino in je tu v okolici kar težko najti tako velik prostor.




majcekbo -> RE: Restavracija Pan - izkušnje (23.9.2011 15:02:41)

Pozdravljena nitana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Midva sva bila letos na eni poroki v dvorani Pan. Lahko samo rečem, da sva navdušena!! Vse je na novo urejeno, hrano imajo izvrstno. Sigurno vama ne bo žal.

Slike si lahko pogledaš na: www.poroka-dekoracije.si

Oni so jima delali namizno dekoracijo in kolikor mi je znano sta vzela celoten paket pri njih... in bodo sigurno vedeli kakšne so cene in kako je z vodstvom. Lp, Maja




Stran: [1]