Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (6.2.2012 13:45:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Zdaj gledam novi račun za telefon. Hmmm... vsak mesec imam cca 1-2 več. Štartala sem nekje s 25evri, zdaj sem na 38???? Se še kateri to dogaja? Pa bi po logiki morala met prej več, ker sem bila na porodniški, na dooolgih sprehodih, kjer sem lahko lapala mile volje![sm=smiley36.gif] V glavnem sem besna!!![sm=hudicek1.gif] Ta mesec obljubim, bom zelo pazljiva, pa da vidim, če se mi ponavlja zgodba, ki sem jo imela pri Mobitelu... ko sem kar naenkrat dobivala vedno višje položnice, na koncu že za 80-100 evrov, tudi ko sem bila na dopustu brez telefona!!![sm=hudicek1.gif] Ojej. Ne, jaz skoraj da ne prekoračim 17€ tak da tu sem res zelo pridna. No, zdaj sem imela 2-krat 23€ in prvič da sem porabla vseh 1000smsov in da sem morala smse še plačat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jaz sem zdaj imela tak odkar sem na si.mobilu-cca 3 leta al pa še več, ne vem. Zdaj pa kar naenkrat toliko??? Kak si pa te 1000 sms-ov potrošila? Maš lupčka???[sm=smiley36.gif] Jaz sem kraljica sms-jev, pa jih ne zberem tolko... se mi zdi![sm=zmeden.gif]
|
|
|
|