Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (9.2.2012 12:50:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Me tri gremo popoldan, če ne bo premrzlo. Jaz nimam nobene pametne obutve. [sm=smiley13.gif] Se spravljam po škornje že kak mesec... Sam treba bo sanke mal zalaufat preden vse skopni. Jaz sem si lani za božička zaželela dobre ski-bucke. In sem jih dobila.[sm=smiley1.gif] Pridna sem bila, kaj češ, s tistim velikim trebuhom![sm=smiley36.gif] Sem ti hotla rečt, da jih obožujem!!! Stali so pa 50 evrov. Udobni, topli, pa še lepo zgledajo![sm=smiley1.gif] Mogoče najdeš zdaj na razprodajah kaj pametnega, idi v Deichman, se ti splača, majo te firme not, pa so res full hvaležni za tako vreme. Ja, sej v Daichamana se odpravljam, pa zadnje čase dajem na ignore trgovske centre [sm=smiley36.gif] in zato me zebe. [sm=smiley13.gif] Ma bom mogla neki, ker če te v noge zebe, te povsod zebe. RD mam pa šele aprila, pa takrat jih tud ne bom več rabla. Upam?! [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za luno. Jaz mam RD marca in sem vedno jezna, ker so zimske stvari najdražje, pa ne morem na njih čakat do marca, ker je že konec.[sm=smiley1.gif] No, tudi jaz upam!!![sm=smiley36.gif] Si pa kako novo kolekcijo izberem, kar pa je tut super duper![sm=bravo.gif]
|
|
|
|