Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (17.2.2012 11:56:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ah ne bit partybreaker zdej zarad enga filma no... [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Tija je mela redni pregled ja sam z zamudo, ker odkar smo se preselili je mela zobarja še na morju in enkrat je šla tam lani pa je bilo še vse ok, zdej ji pa večkrat pustiva, da si sama zobke umiva in evo, črvički so imeli delo. [sm=smiley36.gif] Je treba mal zakrpat, ščetka pa bo vsak večer in jutro šla tudi skozi moje roke. Pa [sm=bravo.gif] za Julijo in kašico! aha.... nič ne rabiš ploskati, ker je že bil alarm za zizo....sedaj pa ne vem, če prej ni dovolj pojedla al pa je krivo to, da je danes toliko spala čez dan....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Meni so vedno rekli, da otrok ne more čez dan kao preveč spat, da to ne vpliva na noč... da lahko vpliva na noč, če premalo spi, da je preutrujen... ne vem pa kolko kaj drži, verjetno ne bi vedela niti, če bi imela 10 otrok, zato bom pri 2 ostala![sm=jezicek.gif] Kaj pa duda? Čaj? Karkoli? Se da kakorkoli zamotit s čim drugim al je ziza ZAKON? No, pri meni je pri obeh vedno obveljala samo ziza, tak da ti je zdaj verjetno bolj jasno, zakaj nisem mogla na Solitose z vami!!![sm=smiley36.gif]
|
|
|
|