PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 (24.3.2012 14:43:01)
|
No sedaj ko princa počivata lahko jaz malo pojamram[sm=smiley1.gif].Včeraj smo bili na sistematskem 3ure in pol.Ne želim strašit samo smo imeli pač smolo ,da je bila taka gužva.Jaz vam povem mene je tako glava bolela izčrpana sem,pa bila tako,da sem se mislila v službi dvignit in it domov.Še dobro ,da so 4ure hitro minile.Valjda sta se maladva že vsega naveličala in sta mislila zd v luft vrčt,onadva sta si stadion naredila iz zd.Moj itak za vsako stvar čist popizdil.Na koncu je še preklinjal na glas - mislim prava femily smo za med norce[sm=jezicek.gif].Na koncu še Anže pade po tleh in se vdari spet v glavo ,mojemu se je iz rok spopelal in buš nazaj na glavo.Res mislim,da pri petih letih vzamem hašiš preden grem na sistematskega[sm=jezicek.gif].Kar se ,pa tiče pregleda smo neuspešni ,ker ne znata povedat kaj vidita.In napotitev k logopedu kar,pa ga itak že imamo.Torej razen govora vse razturata kar ,pa mati itak že ve bi jim lahko jaz že prej povedala ,pa bi šli po petih minutah domov[sm=jezicek.gif]. Po novem ,pa si moramo iskat zobozdravnika ,ker baje tega sta imela za tri leta .Mislim svašta ,bi razumela do šole tak,pa eh...Torej predlogi za dobrega zobozdravnika otrok zelo dobrodošli ????????
|
|
|
|