Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 (24.1.2012 13:14:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Rabim oddih!!!! Svetujte, katere terme naj gledam, da je fajn dostopno za z vozičkom, fajn za Valentina (beri otroški mini bazen,...), welness za mamo, pa ugodna cena.....Tasa v katerem hotelu ste vi bili v Čatežu?Pozna katera hotel Lipa v Lendavi? Kaj pa Krajnska gora? Sem popolnoma navdušena! Smučanje, sankanje, drsanje, wellnes, bazeni, bazenčki, igralnice, vse full blizu, vse full dostopno z vozičkom!!! kje? napiši hotele.... Larix - hotel na smučišču, hotel Špik - ta je malo oddaljen od smučišč, ampak tudi lep... mi smo bili do zdaj v Larixu in v hotelu Alpina - tudi ta je na smučišču, ampak nima wellnesa, če pa greš v času Boom počitnic (to je vedno en teden po pravih počitnicah), pa imaš v okviru hotela Alpina zastojn kopanja v vseh hotelih, pa karte za smučanje full poceni... to se full splača, ker mislim, da so drugače cene kar zasoljene. Mi gremo spet letos na boom počitnice.
|
|
|
|