Spletne igre (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...



Sporočilo


Aragot -> Spletne igre (27.9.2011 11:42:39)

Pozdravljeni!

Imate željo, da bi postali uspešni podjetniki, imeli svoj časopis, postali profesionalni vojak ali pa kongresnik in predstavljali državljane v kongresu ter sodelovali pri odločanju o pomembnih zadevah ali pa celo predsednik države. Vse to in še več vam ponuja spletna igra eRepublik.

eRepublik je masovna igrano spletna igra, ki daje velik poudarek na strategijo, ekonomijo ipd., gre za igro kjer lahko države osvajajo druga ozemlja ali pa kar celo državo in tako širijo svoje meje preko svojih suverenih meja. Tudi eSlovenija ni izjema, saj ima trenutno pod svojo oblastjo kar precejšen del Italije in Švice ter se dnevno bojuje za osvojitev novih ozemlji ter obranitev trenutnih. To je tudi eden od razlogov zakaj se moraš pridružiti slovenski skupnosti, saj več kot nas je, večja je naša vojaška in gospodarska moč ter smo tako samo še močnejši. Trenutno potekajo zelo pomembne bitke v regijah pod našo oblastjo, kmalu pa bo lahko prišlo tudi do nove pomembne vojne s Hrvaško, kar pomeni, da nujno potrebujemo okrepitve!

Ne čakaj predolgo in se nam hitro pridruži ter tudi ti sodeluj pri pomembnih bitkah. Registrirajte se preko povezave: http://www.erepublik.com/en/referrer/Fordring , tako boste dodani na moj seznam prijateljev in kot Mentor Slovenske Univerze, organizacije ki pomaga novim igralcem v začetnih korakih igre, bom pomagal tudi vam, da boste čim hitreje napredovali v igri!

Je igra, ki je primerna za vse starosti in v kateri lahko sodeluje celotna držina! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Spletne igre (27.9.2011 11:54:48)

pejmo se mal pobijat. sploh te naše brate hrvate je treba potolčt. prokl*** barabe nam hočejo vzet piranski zaliv...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]




brezlj -> RE: Spletne igre (2.10.2011 23:20:40)

Pa ajde, sej erepublik je kr dober špil. Sam so še boljše spletne igre. Erepublik sm mal opustu odkar sm najdu špil 1100 AD, k je podoben, sam v srednjem veku.




h3x0r -> RE: Spletne igre (3.11.2011 15:07:49)

Ali pa tukaj je tudi Igre




FotoModel -> RE: Spletne igre (10.1.2012 22:46:41)

Jaz pa sem zadnje čase igral Osvajalca.si

Kar zanimiva zadeva, celo ko so kaki turnirji!




cartoonle -> RE: Spletne igre (28.8.2012 18:29:59)

Če pa želite koga izzvati, so tu igre za dva igralca. :)




Stran: [1]