dskubin -> RE: Ideje za praznovanje RD 4-letnika v stanovanju... (16.10.2011 14:18:13)
|
Jaz bi tudi kupla par šeleshamerjev in izrezala kape, sablje, kako papigo, mogoče napravila preveze za oči. Pol pa si to oni okrasijo (pobarvajo, itak zelo radi lepijo, tko da kakršnekoli nalepke. Pa mogoče se pogovarjate po gusarsko ;) Tule imajo vedno igrico pass the parcel. V sredino v darilni papir zaviješ neko igračko (varianta balončki za pihat, kak avtoček), pol na paketek prilepiš eno sladkarijo (mahjna lizika, bonbonček, čokoladni dinarček) in zaviješ v časopisni papir, na to spet prilepiš en čokoladni kovanček in spet zaviješ. Igra se pa tako, da se vsedejo v krog in igra muzika in si ta paket podajajo. Ko se glasba ustavi, otrok z darilom v roki odvije eno plast in vzame svojo "nagrado". In tako naprej, tazadnji pač dobi nekaj drugega (lahko napraviš tako, da je to slavljenec, ni pa nujno, jaz bi v tvojem primeru za tazadnjo pustila punčko, če je edina in bi pač dala notri nekaj zanjo), ampak pri tako malem številu otrok lahko vsak dobi čokoladko, nimaš pojma, kok so veseli te malenkosti. Naši fuuuuul radi iščejo zaklad, celo poletje smo to delali, naredimo pa tako, da ima nekaj postaj. Ne damo jim zemljevida ampak na listke napišemo navodila in tako majhnim pač prvo navodilo prebereš, varianta: kot zajčki odskakljajte do kavča - tam je naslednje navodilo. Po prstih pojdite do rože, štejte pedi do omare s čevlji, ritensko hodi do mize v dnevni (mi sicer to izrabimo še za kakšno opravilo - varianta poberite odpadla jabolka in jih dajte v kanto in potem odskakljajte do mize, pojejte vsak 3 jagode in košček jabolka in se odplazite do... in zadnje navodilo jih pelje do zaklada.
|
|
|
|