metuljček_cekinček -> RE: nov/dec 2011 IVF/ICSI (21.11.2011 14:58:32)
|
ne111 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] veliko puncam je uspelo tudi z morulo (osebno imam prijateljico), tako da glavo pokonci in božaj trebušček in prigovarjaj pikici, da se bori še naprej. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sama sem ena tistih nesrečnic, ki sem imela super blastocisto, zanosila in tudi spalvila (čeprav sem imela strogi počitek). Pa kaj č'mo. Najbolj me jezi, ker nič ne morem. Tudi ne vem zakaj, ampak tako je. Optimizem!!!! Glede krvnega testa se podpišem pod to, kar je rekla elrab- deseti ali celo enajsti dan. Uplahnjene prsi... so lahko znak, lahko pa tudi ne. Punce so tule povedale tako eno kot drugo zgodbo. Tako, da: optimizem!!! Priznam pa, da so pred tabo najdaljši dnevi [sm=smiley36.gif] V LJ mora biti pri ET tudi partner (pravno formalna zahteva, mora podpisati). Koliko časa boš čakala? Čisto odvisno. Nas so najprej za eno uro poslali na kavo, potem smo pa še eno uro čakali, da se je začelo premikati (dr je bila zasedena z nečim drugim). Ko se enkrat začne (torej je dr. na oddelku), gre en dva tri (ne vem, če si 15 min notri). andreja_p: pri čem si ti sedaj?
|
|
|
|