Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za moške je vedno velik problem...jaz sem se za letos odločila, da ne bom pakirala za vsakega posebej daril, ampak bom dala skupno darilo paru. Notri bo teranov liker (jaz kuhala, no še čaka, da ga skuham
), kakšna kava, medenjaki in še kakšna malenkost. Prejšnja leta sem si vedno razbijala glavo glede moških daril in po moje so me imeli že vsi vrh glave z mojimi izvirnimi darili (komplet za tuširat, brit ipd.) Drugače pa ti priporočam, če je kakšen bralec mogoče, da kupiš knjigo? Meni je to zelo dobro darilo, ampak je malo ljudi, ki bi jim lahko to podarila. Kakšna denarnica, spodnje perilo, srajca, pulover, odvisno spet kok ste si blizu. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, vem, da nimam nekih idej, ker to mi je vedno predstavljalo velik problem
, ampak glih na tem področju pa obema bolj odgovarja obratna vloga, mam rada bolj klasične fante (torej da ni orodje, ampak vzame stvari v svoje roke;)... No, zdaj je noben od naju ne rabi, oz. bi nama kvečjemu škodila, ker morava spet abstinirat do novega leta (history repeats, ampak tokrat vsaj ne bo pol leta
... po moje je bilo mišljeno kot hec, je pa čisto uporaben:).