|
Paštetka -> RE: Novembrke 2005 - 7. del (22.2.2012 19:02:59)
|
Petarda, si kaj boljše? Mi smo tudi spekli krofe. In tudi meni niso ravno uspeli (niso imeli belega obročka). Verjetno zaradi zraka tukaj [sm=smiley36.gif]. Bili so pa ful okusni. Smo pa vetroven pustni torek izkoristili za spučanje zmajev na plaži in nabiranje školjk. Bosta M&M nesla za vsakega prijateljčka v šoli in vrtcu par školjk. Tu je ful lepih belih školjk. Danes smo pa se sprehajali v glavnem po "štacunah", ki bi jim lahko rekli majhna mesteca, in kje smo zapravili...uf... En tak Mall je imel velikanski akvarij. Večji kot si ga lahko predstavljaš. Pod njim je tunel, kjer se lahko srehajaš in skozi steklo božaš morske pse, ki plavajo vse okrog tebe. Jao...kake zobe imajo. Naštela sem cca. 5 različih vrst morskih psov, pa eni 6 različnih skatov, pa ful velikanskih rib je noter plavalo. Jutri zvečer pa greva z dragim v burj al arab (ta hotel v mojem avatarju) na coctail in kakšni prigrizek. Najbolj sem vesela, ko gledam deco kako uživajo, ker se dolgo niso videli. Pravo veselje jih je gledati. Kepica sladoleda tukaj stane cca. 5 evrov, kava prav tako. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|