violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (20.2.2006 10:33:27)
|
Dan, midva sva si danes privoščila in spala do 9:30. Ponoči se je dojil ob 1h in zjutraj ob 7h, ko sta šla moja dva v svoji službi. Potem sem ga vzela k sebi v posteljo, malo se je igral s pikapolonico, ki jo je dobil s telegramom, ko se je rodil, potem pa se obrnil na bok, počučal dudo in zaspal. Tudi pri nas so novosti, Aljoša v vozičku sedi popolnoma stabilno in vzravnano (je naslonjen s podlahtjo na sprednje držalo ali pa se s komolčkom in nadlahtjo naslanja na eno stranico vozička). Na tleh pa še ne sedi stabilno, se rad prevrne ali na stran ali naprej, da doseže kakšno igračko. Tudi na vse štiri se še ne postavlja, se pa guga na trebuhu, da bi se priplazil čimdlje po kakšno stvar, ki je na tleh in mu je zanimiva. Z mehkim sračkanjem smo očitno zaključili, zdaj se muči z zobčki, ki ga očitno zelo srbijo, čeprav jih ni še otipat. Malo sem bila žalostna, ker sem ugotovila, da imamo ravno jutri zjutraj ob 9h kontrolo pri infektologu (zdaj hodimo h njemu na dva meseca, na UZ srčka pa vsakih 6 mesecev), tako da me spet ne bo na plavanje, sem se pa dogovorila, da če uspem, lahko prideva plavat ob 11h ali pa v sredo ob 10h. No vsaj to, da ne zamudiva še ta teden, ko pa ALjoša tako rad čofota po vodi. Te dni, ko smo bili v Kopru sem videla, da Aljošo mirne duše lahko pustim samo v Lanini družbi, ker ga ful zabava, se mu smeje, ga žgečka, mu poje, ga boža, se stiska k njemu, .... on jo pa gleda ko boginjo in se ji smeje nazaj. In ona je spet vsa hepi in dela:"Aljoša se mi smeje, Aljoša se mi smeje!!" To so taki trenutki, ki te prepričajo, da si naredil prav, ne samo da imaš dva otroka, ampak da sta tako blizu v letih. Mogoče je edina težava še v tem, da sta oba pleničkarja, čeprav to najbolj občutimo takrat, ko pakiramo, da kam gremo, ker plenice vzamejo ohohohohogromno prostora, preko dneva ni take krize, ker Lana skoraj vsakokrat, ko jo tišči, pové, da bi rada šla. Hmnja, še vedno včasih pozabi, ampak z odvajanjem od plenice bomo začeli šele poleti, ko bo manj za preobleči, če bo kakšna nesreča in ko ne bo problema, če bo par sekund mokra, ker bo dovolj toplo, da se od tega ne bi prehladila. Imamo srečo, da gre drugače ful rada na kahlo ali pa celo na školjko. Joj, Aljoša je lačen, pošljem tole in pišem kasneje še enkrat!!!
|
|
|
|