violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (18.5.2006 22:33:50)
|
Po vrsti, kot so hiše v Trsti. Tia, HVALA! za ful dobro organizacijo, za lep kraj, za sonček in senčko, za kavo (to se ti moram še oddolžit, ker imam naluknjan spomin ko nosečnica [sm=smiley36.gif]), za družbo, za otroke, .... ZA VSE! Miševi, hvala za lep spomin, ki ga bom imela na to srečanje. Vsem hvala za obilico dobre volje, pa za luštne otroke, pa zato, ker nobena ni zatežena [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ampak ste same simpatične mamice. Ej, mal heca. Čestitke edinemu pogumnemu očitu, ki zna obvladat vse otroke tako kot je treba. Aljoša je spal v avtu po poti, doma sva pojedla malico, se še igrala, pol sem ga napravila za spat in tudi že odložila, ko pa je prišla ura, ko on ponavadi večerja, je, čeprav je pozno malical, začel 'amamam? amamam?' Lačen ko sto [sm=hudicek1.gif], tu mač. Pa danes se je en par novih for naučil, sem doma opazila, da stoji tako, da se skoraj nič več ne naslanja na oporo, samo še za 'zihr'. Me zanima, česa se bo jutri spomnil. Mojih 18 fotk je že v albumu, not v album lahko naložimo ene 1000 slik po 1 Mb (moje so nekje okrog 900kb), tako da si dajte duška, in dejte not vse, kar imate, saj mogoče je, da če vam kakšna slika ni všeč, eni drugi pa bo. Da ne bo panike, nalaganje poteka ZELO ZELO ZELO počasi. Če nalagate z Javo, lahko izberete vse fotke hkrati, če pa na 'osnovni način', pa lahko naložite le 6 slik naenkrat in potem naslednjih 6, itd... Mirno nočko želim!
|
|
|
|