Jessy -> RE: Avgustovke, kje ste (25.5.2006 23:22:28)
|
Če me violinski ne bo prehitela, sem verjetno ta zadnja, ki se javlja danes! Kety, ene pediatrinje ne predpisujejo teh tabletk. Naša jih je, zato jih pač dajem, pa čeprav so si mnenja o tem zelo različna. Po moje zdravniki že vedo, kaj je in kaj ni. Saj navsezadnje se nekateri tudi ob cepljenja spotikajo, pa se meni zdi to čist vredu. No, zdaj sem že malce zašla. Ja, ti kar povprašaj, če so slučajno pozabili predpisati tabletke, pol boš pa že vidla, kaj ti rečejo! Jaz Neji dajem alpsko mleko kar tako, direkt iz tetrapaka in potem samo v mikrovalovki pogrejem, premešam in serviram. To je to! Nič ne redčim ali kaj podobnega. Hipp3 sem ji pa samo 3 škatle dala, pol se mi pa ni več dalo skakat po to mleko, saj ga v našem mestu ne premorejo nikjer. Sem obupala! Drugim mi je bilo pa nerodno težiti, da mi vozijo mleko, na zalogo ga pa spet nisem kupovala, ker ga pa shranit nimam kje. Tako sva pristali na Alpskem mleku. Mi ga pa popije 240 ml za zajtrk, pred spanjem pa tudi 270 ml, če mi je večerje ob 19h pojedla bolj malo. Ji pa v mleko ne dodajam nobenih kosmičev. Idej za kuhanje je tudi meni že zmanjkalo, tako da ti ne morem nič novega predlagat. Z ajdo ne vem, kaj bi lahko pripravila, proseno kašo sm pa jaz včasih jedla skupaj z jogutom in koščki svežega sadja (jabolko in banana sta mi najbolj pasala + navadni tekoči jogurt). Ko so spet omenjene pesmice od miševi...tista, ta druga pesmica je danes spet naredila dodatno veselje. Naša Neja je začela nanjo plesat. Tako je smešna, ko jo zasliši, saj se giba tako hecno, da niti opisat ne znam. Zanimivo je pa to, da samo na tisto pesmico pleše, pa če jo posluša na CDju ali pa če ji jo jaz pojem, na druge pa noče. Vsaj zaenkrat še ne! Teya, oprosti, ampak jaz sem se pošteno nasmejala tvojemu opisu "prostih padov"! Sem se prav vživela v pripovedovanje! Ja, to more biti pa res pestro, da ti tako pada nazaj! Naša k sreči tega ne počne, tako da za njo sploh ne skačem, saj vem, da mi ne bo padla, ampak se bo usedla na rito. Se pa tudi naša dviguje ob premikajočih se stvareh (npr. ob avtu), ampak tudi če se avto spelje, ona ne pade, ampak lepo hodi ob njem. Se je pa tudi že prekucnila, ja, da ne bo pomote, ampak to je tako poredko, morda 2x na teden. Je pa res iz dneva v dan bolj pestro. Jaz samo upam, da mi bo še kateri dan spala 2,5 ure skupaj, tako kot danes, ker toliko miru pa resnično paše! Kaj Neja najraje je? Zelenjavno in govejo juho. Zelenjavna more biti vsaj iz petih različnih vrst zelenjave, pa še s kakšnim koščkom puranjega mesa, da ji močno tekne. Danes, ko je bila le na bazi korenja in krompirja, je pojedla le za drekec poštukat. Saj zato je pa zmazala 270 ml mleka pred spanjem. Aja, drugače pa ima rada kremšnite, pa čokoladno torto, pa kruh. Naša pa ob jedi, ki ji je všeč in je v njenih ustih na ves glas dela AMMMMMMMMMMMMMMM, zraven pa cmoka! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] O, natasa, jaz bi tudi kitajsko.....Joj, morem pohitet in dat delat osebno za Nejo, da bomo šli kaj v kitajsko v Trst. Dol je men do zdaj še vedno najboljša izmed vseh sprobanih! Maja, upam ,da se Vidu pozdravijo usteca! Zdaj je pa čas, da neham in se spokam spat! nočko
|
|
|
|