Punta Cana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


ŽanaTaja -> Punta Cana (16.2.2012 14:03:51)

Pozdravljene punce...
Zanima me, če je katera bila v Punta Cani..v katerem hotelu in kakšne ima izkušnje...Mi bi radi potovali v Punta Cano, pa me zanimajo kakšne inf iz prve roke...
Full full hvala[sm=smiley1.gif]

lp




enkratna -> RE: PUNTA CANA (16.2.2012 14:51:00)

Bila 2x v Dominikani, na Punta Cani področju. Zaljubljena sem to morje, te plaže, to vreme [sm=smiley1.gif]


2007 - Bavaro Barcelo - kr ok, fantastična plaža/morje, razen hrana je bila včasih malce "spajcana" (glavna restavracija je bolj na prostem, tako da je bila kakšna stvar (jogurti, narezano sadje) po 2 urah po odprtju že mičkn topla). Šli smo v začetku oktobra, tako da smo naleteli na 2-3 kratkotrajne plohice, nč omembe vredno. Morje čisto za 5 zvezdic, ribice ti priplavajo takorekoč v naročje.
2009 - RIU Yucatan: fantastičen hotel, odlična hrana, izbor, prostorni bungalovi/postelje, ruma zastonj kukr češ [sm=jezicek.gif]... ma vse všeč, plaža mičkn manj (palme so nižje kot v prejšnjem hotelu [sm=smiley36.gif])). Šli smo konec oktobra, temperature so bile že znosnejše. Morje včasih malce "travnato". Wi-fi/zastonj internet v predverju... če te slučajno zanima :)
Oba hotela sta imela krasni animaciji, pri drugem je fajn še eno mini-mestece zraven, kjer imajo ulico trgovinic, pa večerni žur na ulici... pa vsaj eno poroko na plaži boš verjetno ujela.

Obakrat sem šla preko novomeške poslovalnice te agencije (vodja poslovalnice vse rihtal) in zelo zadovoljna z vsem aranžmajem (vse kar so povedali o hotelih, je držalo - nič prenapihnjeno, nič olepšano)! Če te zanimajo še kakšne info/priporočila, kar njega pokliči.

No, še kaj bi se zagotovo našlo... slika npr. [sm=smiley36.gif]




Mimona29 -> RE: PUNTA CANA (18.2.2012 10:26:43)

O super, hvala za info! :)




ŽanaTaja -> RE: PUNTA CANA (18.2.2012 10:47:16)

iiiii najlepša ti hvala...zdej pa res komi čakam da gremo.....:)




Stran: [1]