|
rdečebela -> RE: Za tiste, ki še... (1.3.2012 10:50:56)
|
jesensko listej - meni tudi visi nad glavo ta diploma že kar nekaj časa...pa nekako ne najdem motivacije da bi se spravila delat kaj na to temo. naredila naj bi spletno stran za kmetijsko zadrugo. jooooj, ko mi ta čas tko beži, da se mi zdi, da nimam časa niti uredu zadihat! s tem da sem doma ane, kaj šele če bi v službo hodila!!! glede tega klopnega meningitisa sem tud jst slišala da je zastojn, ampak je pol ena mama javla, da so v ljubljani že vse doze pošle (blo jih je na razpolago 500), pri nas se pa še nisem pozanimala, ker je bila ped. na dopustu. bi pa dala tamalo cepit ja, ker tukaj ga stakneš klopa res mimogrede, sam pred hišo stopiš. in ta meningitis skrajno zoprna stvar, sem ga imela pri 6ih letih in borelozo, še zdej jemljem tablete za epilepsijo[sm=smiley13.gif] zunaj prelep dan, za izkoristit pred dežjem ki nas čaka naslednji teden. no, jst packam kosilo, danes končno spet mesni dan, goveje zrezke si bom privoščila, za bodočega moža bom nardila še krompir. pa juho za odzad. zajtrk sm kar preskočila, ker sem bila naokoli, potem je bilo pa že mal pozno. popila sem samo kavo. uff, upam da bo vsaj par dekow manj pokazala ju3 tehtnica, čene mi bo spet padla morala, pa se bom začela nazaj basat!
|
|
|
|