|
danyy -> RE: Za tiste, ki še... (8.3.2012 8:58:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jesensko listje Jutro! O Ballerina hvala, ker si me spomnila, da je jutri tehtanje! Sem čisto pozabila!![sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Meni je včerajšni dan tudi kar uspel, tako da upam da bo jutri kakšen gram manj. LuLu [sm=smiley31.gif] - da bo vse ok danes! (Mislim, da si rekla da imaš danes neke neprijetne zadeve). Malo sem že dala spat, z večjim pa greva sedaj ven atiju pomagat. Včeraj se je spustil s kolesom po enem ogromnem klancu.[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Sem se tako prestrašila, da je bilo joj. Ampak je na srečo kmalu padel in se ni nič poškodoval - ni pa pokapiral, da se ne sme tako voziti... Mu je šlo kar na smeh, ko sem mu razlagala kaj se lahko zgodi, sedaj se pa samo bojim kdaj ga spet prešine kakšna sijajna zamisel. Strašno rad počne neumnosti, tudi če dobi kakšno buško. Pa s kakšnim vriskom se je pognal po klancu! Noge v zrak, pa greemooo! A dejansko mislite, da smo tukaj takšne, ki bi ob raznoraznih težavah posegle po alkotu? Ker jaz se bolj nagibam k.... hrani! Čokolada je sijajna za reševanje problemov! Pa kadar sem nezadovoljna sama s sabo, takrat tudi, ja. In seveda, ko se nažreš, si še bolj nesrečen. Začaran krog. Ve se hecate, rajši neham s pisanjem, da vas ne zamorim preveč! Uživajte v soncu!
|
|
|
|