|
rdečebela -> RE: Za tiste, ki še... (9.3.2012 20:48:56)
|
ma, jst sm lih prej študirala da teh mojih minus 4 se še nikjer ne pozna, vse je še na svojem mestu, bogate obline, res, škoda ker nismo v renesansi, takrat so ble in take ženske, ziher bi ble me use modeli kakih znanih slikarjev [sm=smiley36.gif] zej pa povsod same anoreksične srne in spomeniki lakote. (sama zdrava slovenska foušarija me je![sm=smiley36.gif]) plani za ju3-tamala se bo itak zbudila okol 6h po vsej verjetnosti, skuhava polovico kosila (moški majo ju3 praznik baje, čeprav mi noben ne zgleda lih mučenik in tamoj si je zaželel njoke z bolonjsko-skromnost je res lepa čednost), potem bova do poldne frknile mal na sonček, da se mal razgibam. potem UPAM (optimistka) da bo šla tamala spat in bom v miru zlikala goro cunj (me je že prav sram, zadnje čase likam le po potrebi) popoldne pa še ne vem kaj in kako... mogoče žvrcnem kako kolegico za vozičkanje[sm=smiley1.gif] zvečer bom pa itak spet sama. slabša polovica se je odločila, da imajo v soboto fantovski večer, grejo baje mal v kazino. no, enim očitno kljub recesiji ostaja dnar.lepo enim.joooj, ta tv spored je ratal katastrofa, ne preostane mi drugega kot tu na compu viset[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|