pebs -> RE: Za tiste, ki še... (10.4.2012 20:26:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: pebs IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Oooo Najaa ravnokar odprla to temo in razmišljam kaj je z nami. Nič se nobena ne javlja, pa hujšanje se je pri večini zaustavlo,... naj se najde kaka motivatorka in spet zažene to temo, meni je vse dol padlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem še vedno pridna, in sicer v mesecu in pol imam -5,5 kg![sm=bravo.gif]. [sm=hudicek.gif]važička [sm=smiley36.gif]. No, pol si nam pa ti lahko motivatorka[sm=smiley1.gif]. Drugač pa čestitam Dajmo punce, poletje se bliža.[sm=smiley36.gif] Jaz sploh nimam več občutka da sem na dieti, sem se čisto navadila na ta način prehranjevanja. Pa tudi lepo vreme je ogromno pripomoglo k temu, ker smo ogromno zunaj (delo na vrtu, okoli hiše,..) in niti ni bilo časa misliti na hrano. Pa,sej jest sm tud že ene 3 tedne tolk fajn jedla,nč sladkarij. Pol k sm pa enkrat spet začela jih jest, jih pa ne morm nehat. Ne vem,kako sm enkrat lohk tolk motivirana, enkrat pa tolk mehkužna[sm=smiley22.gif].
|
|
|
|