hoteli v Beogradu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


Magi* -> hoteli v Beogradu (2.9.2005 20:43:34)

Hojla!

Ali ima kdo izmed vas kaj izkušenj z hoteli v Beogradu. Konec septembra smo vabljeni na poroko in bi si rezervirali sobo v hotelu, pa ne vemo kje??? na internetu sicer nekaj najdem, ampak ne zaupam preveč. Če ima kdo kak nasvet, izkušnjo, naslov, se priporočam.

Hvala, Magi*




cleopatra -> hoteli v Beogradu (2.9.2005 23:13:25)

Mi smo bili 3 dni v Beogradu in smo vzeli stanovanje v najem; razen tega, da smo se bali za avto, je bilo vse O.K.
Glede hotelov pa, morda Intercontinental?!, ne vem...




Magi* -> hoteli v Beogradu (2.9.2005 23:27:04)

Ja, hm, interconti. je najbrž res v redu, samo malo drag kako ste pa do stanovanja prišli?




cleopatra -> hoteli v Beogradu (4.9.2005 12:34:58)

Preko enih znancev, ki vedo za nekoga, ki oddaja stanovanja. Za 3 dni smo dali 4000 sit (smešno nizka cena, ne vem zakaj, ker je bilo vse lepo, čisto, sveže brisače, tv, klima,...res pa je, da je bilo v enem bloku z obupnim dostopom, kjer te je skoraj vsakič tramvaj zbil)




Tarala -> hoteli v Beogradu (7.9.2005 22:20:47)

Magi zivjo!
Sem zivela 3 leta v BG (vrnila sem se lani), tako da ga se kar poznam.
Glede tvojega vprasanja: lahko ti predlagam 3 hotele, cene so okvirne - to bos morala preveriti direktno v hotelu:

Hotel Skala, Zemun(prakticno predmestje BG iz strani Ljubljane): privatni hotelcek, na zalost brez pravega parkinga, vendar parkiranje pred hotelom je mislim, da ka varno.Imajo tudi odlicno restavracijo. Cena za dvoposteljno sobo z zajtrkom ne bi smela biti visja od 50 Evrov.

Hotel Lav, Zemun: privat hotel z lastnim parkingom. Cene podobne kot v Skali.

Hotel M, Beograd: blizu Partizanovega stadiona (Vozdovac), hotel s 4 zvezdicami. Prepricaj se, da ti dajo prenovljeno sobo. Prenovljene so res odlicne. Hrana ni kaj ekstra, vendar saj boste dovolj jedli na poroki . Imajo lasten parking ob hotelu, cena za dvoposteljno sobo je cca 100 Evrov.

Ce rabis se kaksen nasvet se mi lahko javis na privat (upam, da se obstaja .
LP - pa fajn se mejte!
Tarala (bivsa Tarina mami)




Magi* -> RE: hoteli v Beogradu (26.9.2005 23:28:32)

Živjo Tarala in hvala za nasvete.

smo že nazaj iz BG. bilo je kajpada odlično. sem pa imela srečo in našla apartma (v okviru hotela Royal - Toplice - ul kralja Petra, vendar dislociran in v še bolj v strogem centru BG - malo naprej od Terazij) za 50 EUR na noč (apartma je za 4 osebe). super lokacija in super cena, skoraj neverjetno. smo pa čisto slučajno prišli do tega apartmaja, ker so bile sobe v hotelu (in ostalih hotelih) že vse zasedene zaradi prvenstva in ...

na poroki je bilo pa tudi odlično[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





KIRA -> RE: hoteli v Beogradu (27.9.2005 4:46:16)

Živijo!

Moj mož je bil ta vikend na sindikalnem v BG. Na splošno je situacija kar se hotelov tiče slaba - so slabo vzdrževani. Lahko si predstavljaš BG, kot da bi ga pred 20 leti zamrznili in več nič ne investirali. Slavija je bolj v slabem stanju, sobe so slabo vzdrževane (kljuke ne delajo kot bi bilo treba, WC je kaputt), je pa res, da ima samo 2 zvezdici, si pa po mojem niti teh ne zasluži. Probaj z Slavijo LUX (naj bi imela 5 zvezdic, ampak dvomim), ali pa katerim drugim, novejšim hotelom.

LP




Stran: [1]