kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


KATY&TIMMY -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (3.9.2005 21:45:48)

ojla!kam bi lahko mi šli od, menda, 26 februarja do ?,še ne vemo točnega datuma primorskih počitnic kolokor sem vidla na netu nas pride najbolj poceni 8400 sit na dan apartma a veste mogoče za kake druge destinacije,pohorje,rogla alilogarska ali....,ne vem,bi bile kakšne ideje? bolj se nagibamo k apartmaju,koči,kjer lahko sami kuhamo.... ni nujno blizu smučišča,do njega se lahko odpeljemo,smuča pa tako in tako samo 1,drugi sankamo samo da gremo na sneg smo pa 3 odrasli in en 2 letni pobalin
lp,katja




Marogica -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (3.9.2005 22:28:29)

Jaz ti bom seveda priporočala Pohorje, ker ga zelo dobro poznam in je kar se zimskih in letnih doživljajev tiče, otrokom zelo prijazno. Prečitaj si pa sama več o tem

http://www.pohorje.org/default.asp?id=948





Marogica -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (3.9.2005 22:30:10)

Sem mislila, da sem ti dala aktiven link. Sorry




k1 -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (4.9.2005 8:16:15)

ja no, pohorje že, jaz sem še bolj za roglo ali kope. na rogli imaš blizu Kočo na Pesku, kjer je kar ugodno, vprašaj tam??!?? aja pa TA Doberdan ima apartmaje pod Roglo - ful porihtane - mogoče imajo tudi letos kako ugodno ceno? mi smo že bili tam in smo bili zelo zadovoljni!

v logarski se mi zdi da imaljo samo eno smučišče, pa še to je bolj tako - malo! in niti ni skozi snega tam.

aja, pa izkušnje na golteh - zelo lepo!

na kopah sem zasledila, da imajo neke ugodne cene, so pa smučišča zelo dobra.




Mariposa -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (4.9.2005 9:49:38)

Najceneje boš prišla skozi, če pokličeš po firmah za počitnike kapacitete in jih vprašaš, če jih oddajajo tudi zunanjim. Moji starši z bratom tako vsako leto hodijo na Kope in so ful zadovoljni.




k1 -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (4.9.2005 12:29:11)

mariposa, to pa še nisem slišala, da jih oddajajo tudi zunanjim. mi lahko zaupaš, katere firme??? kolikor vem, majo firme zase vedno totalko zapolnjeno, pa moraš met veze, če hočeš preko njih kam it... tako da?

se tudi jaz priporočam, da javiš, kdo to prakticira.

lp




Mariposa -> kam za zimske počitnice najbolj ugodno? (4.9.2005 21:15:34)

Moji hodijo čez poletje v Premanturo preko Kolinske, na Kope pa preko Štor (mislim, da je železarna). Pa saj to sploh ni težko dobit. Imenik v roke, pa malo poklicat, vem,da je tega kar precej. Drugače pa tudi preko Oglasnika v privat apartmaje, se tudi splača.




Stran: [1]