obisk bioenergetika (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


gargica -> obisk bioenergetika (19.4.2012 13:36:21)

Pozdravljene punce!

Mene zanima če je katera probala obiskat bioenergetika ker je imela težave z zanositvijo in ji je to pri tem pomagalo?




kabiga -> RE: obisk bioenergetika (25.4.2012 10:05:58)

pozdravljena

prvič se javljam na forum. Vidim,da sva bili podobnih misli.
z možem sicer imava eno punčko, po njej en splav in nato konec.
4 inseminacije neuspešne. trenutno čakava na IVF, diagnoza - nepojasnjena neplodnost.
sva potem obiskala bioenergetika. nama je dal neke napotke. jaz v bioenergijo ne verjamam glih, ampak, če vse drugo odpove...





gargica -> RE: obisk bioenergetika (26.4.2012 12:54:52)

Ojla!

Pri nama je pač tako da smo do sedaj pač dali že vse preglede skoz in vse je vredu.
Nevemo vzroka zakaj pa po štirih letih matranja ne uspe, zato dobiva naslednji mesec napotnico za neplodnostno ambulanto.
No in sedaj bi jaz rada poskusila poskusila še malo obiskat bioenergetika da vidim, če bi mi kaj pomagalo, pa iščem če ima katera punca že izkušnje z obiskom da ji je on kaj pomagal bilo kako, tudi z preusmeritvijo misli če je mogoče kriva samo psiha.




kabiga -> RE: obisk bioenergetika (26.4.2012 15:39:58)

No, z nama je tudi vse v redu. sva dala tudi vse preiskave skozi, tudi laparoskopijo.
Bioenergatik nama je obljubil, da bom zanosila čez tri mesece - torej maja bo ! (hec). morala sva prinesti načrt stanovanja - ležišča. predlagal nama je, da naj ga prestaviva. To sva tudi storila in res boljše spim. Potem nama je predlagal uporabo morske soli v kuhinji zaradi velike vsebnosti joda. Čimbolj naj bi se vzdržala sladkorja - tudi sokov in sladkane kave, ker sladkor povzroča razvoj glivic, ki bi jih midva po njegovem naj imela, čeprav so me v MB testirali in jih nimam. Tukaj bolj verjamem izvidom, kot bioenergiji. Iz istega razloga najbi se tudi po intmnih delih oba umivala z jabolčnim kisom. dnevno naj bi izvajala tudi vaje za krepitev materničnega dna, ker imama v križ obrnjeno maternico - kar je ugotovil sam in je tudi potrjeno iz medicinskega stališča. Razen umivanja s kisom, ostale stvari v okviru zdrave pameti in počutja upoštevava. Pa po mesec dnevih izvajanja vaj za utrditev medeničnega dnasem v resnici opazila spremembe - pozitivne. Tako, da...




Arual -> RE: obisk bioenergetika (15.5.2012 12:29:03)

Hey.

Moja izkušnja z bioenergetiki:-
po letih neuspešnega poskušanja zanositve sem se tudi jaz odpravila k bioenergetiku. Najprej pred dvema letoma, 1 mesec sem vsak teden šla 2 x. Uspeha ni bilo. Nato sem se po pol leta spet odpravila k drugemo bioenergetiku, 4 dni zapored vsak dan, uspeha ni bilo. In še zadnjič pred nekaj meseci, tudi takrat uspeha ni bilo. Vsi pri katerih sem bila, imajo znanje tudi uspeha (nekaterim uspe) - sreča al pa delovanje energetskih sil. Zapravila ogromno denarja, ker znajo fajn računat -uspeha pa še danes ni. Ne vem, poskusi mogoče bo ti pomagalo. Jaz sem se odločla, da tega ne poskusim več - če mi v življenju ni namenjeno postati mati (seveda po naravni poti - umetne oploditve še zaenkrat ni v planu) mi pač ni (resnica, ki zelo boli).

Pa vendarle še nekaj - otroci si sami izberejo kdaj želijo, da pridejo k tebi!! Tudi nas bodo naši angelčki enkrat obiskali.





Stran: [1]