kakšen senčnik za dvojni voziček? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


cilla -> kakšen senčnik za dvojni voziček? (30.4.2012 8:56:29)

Živijo,
mene pa zanima, kaj uporabljate/ste uporabljali na dvojnem vozičku za zaščito pred soncem. Prej v košarah ni bil problem - tetra plenica in je bilo, zdaj v športnem delu pa plenica ne funkcionira več. Dežnički mi ne potegnejo, nekako si ne predstavljam, da bom hodila naokoli s po enim dežničkom na vsaki strani vozička... [sm=zmeden.gif] Včasih se je dobila neka UV strehca (popenny?), ampak nič več. V BC imajo sicer nekaj podobnega, vendar le za enojne vozičke.
Se priporočam za izkušnje in če kdo ve, če kje prodajajo kaj uporabnega.

Lep dan, Tjasa




Zoja Lara -> RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? (1.5.2012 13:33:11)

Jaz sem si nabavila dva senčnika, vendar smo potem samo enega uprabljali in smo ga dali na sredino in je bilo dovolj. Z dvema smo bili pa preveč široki.




katym -> RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? (4.5.2012 8:42:01)

mi uporabljamo dežniček na sredini, pa je super, če je pa potrebno, pa v kombinaciji z uno uv strehco, k jo prodajajo v bc, se da namontirat tudi na dvojni voziček, sam pri nas na arii ni tako zelo učinkovita sama...




Anonimen -> RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? (4.5.2012 14:02:43)

Ko sem jaz z našo frajlo vozičkala, sem srečevala mamico dvojčkov, ki je na voziček montirala istega pepenja, kot jaz na enojni voziček, pa sta bila tamala lepo v senčki ... je pa sedaj tako, da pepenija ni za dobit, ker ga prodajajo pod imenom babysmile, al neki podobnega.




cilla -> RE: kakšen senčnik za dvojni voziček? (10.5.2012 8:21:08)

Morda komu v prihodnje pride prav info, kako sem rešila zadevo: Kupila sem originalno UV zaščito za voziček TFK. Zadevščina prekrije celoten športni del (oba sedeža). Zgleda kot neka tanka polprozorna srebrna tkanina. Otroka očitno vidita čez, ker ne pi***ta. Ko je voz pokrit s tem, se zrak spodaj kljub močnemu soncu ne segreje, očitno jima čez to zadevo tudi manj blešči, ker čeprav na videz sonce sveti nanju, ona dva gledata in se ne pritožujeta več. Je pa smotano, če rabiš hitro prit do enega od otrok (npr. ko se loti kateri jokat in bi mu rada na hitro dudo zatlačila v usta, preden razdraži še drugega). Moraš odpet en gumb na elastiki in odgrnit celo "plahto". [sm=smiley13.gif] Morda če bi vzela dve ločeni plahti, ma mi ni prišlo na misel. Ampak bi bilo pa dvojno delo to pripenjat.




Stran: [1]