ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja



Sporočilo


ruby19 -> ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (6.5.2012 20:18:26)

Mi še nismo dobili obvestila, kdaj bo. A ste ga vi že imeli oz. kdaj ga boste imeli? Sem klicala na šolo, mi je tajnica rekla, da bomo itak prej dobili obvestilo na dom. Ja, s tem mi je pa res pomagala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Mene zanima tudi zato, ker bi si radi planirali dopust, ki ga imamo ponavadi prvi del že v predsezoni, drugi del pa še potem proti koncu poletja. A je na ta informativni sestanek nujno priti oz. ali lahko dobiš le llist, na katerem je napisano kaj rabiš? A so to sestanki za starše ali morajo biti zraven tudi otroci? A se na tem sestanku tudi že zve, kateri otroci bodo skupaj v razredu?




Tutan -> RE: ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (7.5.2012 8:33:32)

Ne, nismo ga še imeli. Sicer nam je bilo rečeno, da naj bi bil prvi roditeljski proti koncu marca, na sredini aprila, pa še nič. Pomojem je vse skupaj ena velika zmeda, s spremembo normativov, z govoričenjem kaj naj bi bilo in kako - pa malo zavlačujejo, da ne bodo najprej naredili razrede po starem sistemu, potem bodo pa morali prerazporejat - samo moje mnenje. Jim pa še ne težim, časa je v bistvu še dovolj. Imamo pa tudi mi konec junija rezerviran prvi dopust, pa dvomim, da se bo tole pokrivalo z roditeljskim sestankom. Če pa bi se slučajno pokrilo, bi pa poklicala v šolo, razložila situacijo in pridobila podatke individualno - saj te ne bodo kar odpikali, ravno tako boš dobila navodila, tudi če te ne bo na roditeljskem.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.5.2012 19:19:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




end1 -> RE: ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (10.5.2012 20:08:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ruby19

Mi še nismo dobili obvestila, kdaj bo. A ste ga vi že imeli oz. kdaj ga boste imeli?
Imeli včeraj.

Mene zanima tudi zato, ker bi si radi planirali dopust, ki ga imamo ponavadi prvi del že v predsezoni, drugi del pa še potem proti koncu poletja.
Še enega bomo imeli v avgustu. na koncu meseca.
A je na ta informativni sestanek nujno priti oz. ali lahko dobiš le llist, na katerem je napisano kaj rabiš? A so to sestanki za starše ali morajo biti zraven tudi otroci? A se na tem sestanku tudi že zve, kateri otroci bodo skupaj v razredu?

bili smo starši, razdelili so nas po razredih tako kot bodo, razen v primeru, da se še kdo vpiše in bo potrebno naredit še en razred. Dogovor je bil glede podaljšanega bivana, potrebščin, knjig iz sklada, katere delovne zvezke in potrebščine potrebujemo. Danes pa so otroci odšli v po skupinah tako kot bodo v šolo. Šolarji pa za ta čas z vzgojiteljicami.

vse skupaj mi zelo ustreza in sem vesela nad orjanizacijo.




ruby19 -> RE: ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (11.5.2012 22:11:46)

Ja, zgleda da je to pol čisto od šole odvisno, kdaj bo. Koliko prej pa pošljejo kakšno obvestilo? Upam, da vsaj ene 14 dni prej? A da razpored učencev je pa znan že prej, torej še pred počitnicami. Ker naša hoče biti skupaj še z eno punčko, pa ne vem če bosta padli v isti razred.




end1 -> RE: ste že imeli informativni sestanek pred vstopom v 1. razred? (12.5.2012 5:45:28)

obvestilo smo dobili v petek, v sredo je že bil sestanek, to je meni mal pozno, ker za zrihtat službo je problem.

Sošolce pozna, so drugi dan v vrtcu sam o tem govorili, ti si ajevc, bk, cjevc - obvladajo [sm=smiley36.gif]




Stran: [1]